Uncategorized

Kattenmeubels van kwaliteit

Kattenmeubels. Je denkt misschien dat het belachelijk is om meubels voor een kat te kopen, maar het heeft veel voordelen. Voor uw huisdier en … voor u!

Laten we eerlijk zijn. Katten zijn prachtige dieren, maar ze kunnen een rommel maken van je huishouden. Ze beschadigen en bederven soms beddengoed, stoelen, sofa’s, tapijten, behang … nou, we kunnen nog even doorgaan.

Kittens zijn erger dan volwassen katten als het gaat om het verpesten van uw meubels, maar zelfs oudere katten zetten nog steeds hun nagels in je tapijt, als ze dat willen.

Als je kat haar eigen meubilair krijgt, zal ze dat van jou met rust laten.

Een van de favoriete meubels van je kat is waarschijnlijk je bed. Katten hebben ook een warm bed nodig. Ze kunnen de jouwe kiezen, maar makkelijker is het om ze een eigen bed te geven. Katten spelen hierbij ook graag met bewegende kleine voorwerpen. Zoals je voeten of tenen, terwijl je in bed ligt. Als je je huisdier een eigen bed geeft, met hierin een speeltje voor entertainment, kun je weer goed slapen.

Het is misschien een kleine investering of – als u zelf uw kattenmeubels bouwt – kost u zweet en creativiteit. Maar zodra uw huisdier zijn klauwen in zijn eigen benodigdheden stopt, hoeven uw stoelen, tapijten of gordijnen niet te worden gerepareerd of vervangen. Kattenmeubels houden uw huis intact.

Uiteindelijk zal een meubel voor u kat u geld besparen.

Katachtigen hebben andere interesses dan zicht zorgen te maken over geld. Ze houden gewoon van klimmen, spelletjes spelen en krabben met hun nagels. Katmeubels van goede kwaliteit leveren deze wensen. Het stimuleert activiteit.

Zodra u de meubels voor uw kat vanaf het begin aanschaft zal een kitten leren dat dit zijn of haar plek is om te spelen, op deze manier zal uw kitten zich minder snel wagen aan uw eigen meubels. Voor een volwassenkat is het een manier om actief te blijven en overgewicht tegen te gaan.

Hedendaagse kattenmeubelen zijn ontworpen met behulp van gedragsdeskundigen voor dieren en spreken de meeste katten en kittens aan. Natuurlijk zijn katten koppig en misschien zal jouw kat zich nog steeds wagen aan je eigen meubelen. Het goede nieuws is dat de meeste goede dierenwinkels je aankoop terug zullen betalen als u kat geen interesse toont.

Let wel op, een kat zal een artikel gekocht in een online dierenwinkel sneller accepteren dan hetzelfde artikel uit uw lokale dierenwinkel. Dit is omdat. Kattenmeubels van een online dierenwinkel komen splinternieuw in de doos. In je plaatselijke winkel kan het een paar weken of zelfs maanden rondslingeren, geuren absorberen van vogels, honden, voedsel voor huisdieren, vreemde mensen enzovoort. Katten hebben een ongelooflijke neus, zoals we allemaal weten, en als je kat niet van een van deze geuren houdt, kan hij je welgekozen meubelstuk afwijzen.

0 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top